film_hu

 

Az vagy, amit képviselsz!

Boostold a meggyőzőerőd egy profi videóbemutatóval vagy reklámfilmmel,
és nyerd el könnyedén ügyfeleid bizalmát!
 
 

Miben, mikor és hol tudjuk fejleszteni szuper meggyőzőképességed
videós tartalmainkkal?

  • Ha olyan ügyfeleket keresel, akikkel azonos értékeket vallotok
  • Ha tiszta, azonnal érthető üzenetre van szükséged
  • Ha szorgalmad és elhivatottságod mellett eredményeket is felmutatnál a főnöködnek
  • Ha komplex, nehezen elmagyarázható terméket forgalmazol
  • Ha új termék- vagy szolgáltatásbevezetésbe vágsz

Készen állsz a bevetésre?

 

Munkáink

Videóinkkal a cégek egyedi hangján szólunk meglévő és potenciális ügyfeleikhez, mely segítségével a márka, a termék vagy szolgáltatás ígéretének üzenetét juttatjuk el különböző célcsoportjaikhoz. Eszközeink tárházában szerepel cég- és termékbemutató, mini-dokumentumfilm és reklám szpot is.

 
COCA-COLA_energy-factory_THUMBNAIL-480px.gif
 

COKE ENERGY

A Coca-Cola HBC azzal bízott meg minket, hogy készítsünk egy bemutatófilmet az új Cola ízű Coke Energy energiaital gyártásáról.

Kihívás

A feladatként kapott termékbevezetéshez kapcsolódó gyártókapacitás bemutatásánál fontos szempont volt, hogy felvételeink során felvegyük a ritmust a gyártósorokkal, és a bemutatófilm miatt ne kelljen befolyásolni működésüket. Az akadályt sikerrel vettük, videónk hűen tükrözi a Coca-Cola HBC Coke Energy energiaitalához szükséges technológiát és a gyártás volumenét is.

Ötlet

A film alapkoncepciójában a gyártás elképesztő tempóját és volumenét állítottuk szembe a még nem működő, csendes üzem hangulatával. Az új termék megjelenése életre kelti a gépek szunnyadó erejét és lelkesedését, és szinte egy “gombnyomásra" indul el a több mint 100 000 l/óra energiaital-palackozás.

 
SUBLIGHT_2019_film-landing_terra-catering.gif
 

TERRA CATERING

A Terra Catering prémium kihelyezett konyhai szolgáltatásai bemutatására rendelt tőlünk filmet.

Kihívás

Az ilyen magas minőség pontos szemléltetése mindig sok előkészületet és tervezést kíván. A szóban forgó projekt esetében ráadásul egy élő rendezvény előkészületei és lebonyolítása közben kellett elkészítenünk azokat a felvételeket, amik a lehető legjobban mutatják be a szolgáltatások nívóját és professzionalitását.

Ötlet

A film elkészítése során a szolgáltatások által teremtett hangulat visszaadását helyeztük a középpontba, miközben a professzionális vendéglátás exkluzivitását is bemutattuk.

 
53473.gif
 

SMART HOTEL

A Smart Hotel alkalmazás a TMRW-től egy olyan szoftver, mellyel automatizálható a vendégfogadás folyamata, így csökkenthető a hotelek személyzetének létszáma.

Kihívás

A film abszolút fókusza az applikáció bemutatása volt, ezért úgy kellett megalkotnunk, hogy a termék alkalmazási területe, a hotel csak egy eszközként, kontextusként jelenljen meg a videóban.

Ötlet

A hotel ikonikus helyszínei mellett az azokhoz társítható funkciókat a térrel együtt élő 3D animációk segítségével mutattuk be.

 

Az együttműködés menete

A munka a feladat felvételén túl minden esetben a közös gondolkodással kezdődik. Csak akkor vágunk bele az alkotófolyamatba, ha elképzeléseink minden pontja összecseng a tiéddel.

Aztán fogjuk a projektedre összeállított gyártási csapatot és legjobb történetmesélőink egyikét, és összeállítjuk, vágjuk, majd utómunkában tökéletesítjük a te saját sztoridat.

Ha a koncepció megkívánja, egyedi animációkkal is tudunk szolgálni, és még a hangosításban is segítünk neked. Az elképzeléstől a megvalósításig visszük sikerre projektedet.

Filmjeinket a világ bármely pontjára tudjuk szállítani, és ha kell, személyesen is szívesen házhoz visszük.

 

Növeld velünk szupererőd, és legyél te a területed
legeredményesebb hőse!

 
 

Konzultáció

Foglalj egy időpontot és segítünk elindulni

Töltsd le a Brief Workbookunkat

Megtudhatod belőle miket érdemes átgondolnod egy filmes projekt előtt.